Cada setmana, al programa Cuines hi surt un cuiner professional que ens fa una mostra de les seves receptes. Sovint, però, aquestes receptes són un pèl massa elaborades per poder-les fer a casa amb garanties; això sí, sempre pots intentar-ne una versió més simple o, si més no, aprens coses. Però el divendres, qui surt no és un professional sinó un aficionat que acostuma a fer plats més d'estar per casa; naturalment, uns tenen més gràcia que altres i, de tant en tant, et ve de gust provar-ne algun.
Doncs això és el que m'ha passat avui, que he fet un parell de plats que he vist últimament: uns musclos a la marinera, per picar una mica, i unes cintes amb gambes, cloïsses i calamars (jo les he fet amb sípia). Com que les receptes no són ni poc ni molt meves, no seré jo qui us expliqui com fer-les: si us abelleixen, pitgeu sobre el nom i anireu al vídeo del programa.
I per regar-ho (com ho faríem sense poder-ho regar?) un monovarietal de sauvignon blanc que em té el cor robat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada