diumenge, 15 de setembre del 2013

La meva preferida

Ja vaig escriure en una entrada anterior que a Catalunya tenim molta sort amb els cuiners que tenim, i no és per menys. Entre tots els noms que tots coneixem prou, hi ha el d'una estrella sense estrelles: Fabián Martín, el millor pizzer del món.
Aquest xicot anava per boxejador però un accident de cotxe el va fer baixar del ring i li va permetre dedicar-se a la seva afició, amb un èxit rotund. No cal que us digui que si encara no heu anat al seu restaurant, ja esteu trigant!
El cas és que a casa seva, a part de les pizzes clàssiques, s'hi poden menjar les d'autor (algunes d'elles, campiones del món). De les seves creacions, jo vaig tastar la que ell mateix anomena mi preferida, una pizza deliciosa i que es pot fer a casa.




Sobre la base, hi poseu una salsa feta passant nous i parmesà, a parts iguals, amb oli, per la batedora.
A sobre d'aquesta salsa de nous, hi poseu ceba caramel·litzada, amb unes tiretes de bacó i enforneu.
Quan la massa ja estigui a punt, traieu del forn i cobriu amb ruca, talls de mozzarela i encenalls de parmesà. Tireu un raig d'oli per sobre i a taula!




1 comentari:

  1. Per l'Amor de Déu, quina delícia! Gràcies per passar-nos la recepta!

    ResponElimina