Partint de dues receptes que conec, he fet aquest mix, que segur que repetiré perquè el resultat ha estat força bo.
Feu un almívar i feu-hi bullir les figues tallades per la meitat 2 o 3 mins. (sí, ja ho sé, les de la foto han perdut el color perquè han bullit una mica massa; és la novatada). Retireu del foc i deixeu-ho refredar junt.
Poseu el conill en una safata de forn amb sal, pebre, herbes aromàtiques (alerta amb les al·lucinògenes, utilitzeu-les amb mesura), un dauet de llard i un bon raig d'oli, i enforneu a 200º, 15 o 20 mins.
Mentrestant, dissoleu una cullerada de mel en un got de vi ranci.
Traieu el conill del forn, mulleu-lo amb el vi i enforneu-lo de nou. De tant en tant gireu els talls i xopeu-los amb el suc. Deu minuts abans d'acabar-se de fer, poseu-hi les figues.
Evidentment, l'arròs de l'acompanyament és opcional.
Fàcil, fàcil i bo, bo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada