diumenge, 15 de setembre del 2013

Conill al forn amb figues

Partint de dues receptes que conec, he fet aquest mix, que segur que repetiré perquè el resultat ha estat força bo.





Feu un almívar i feu-hi bullir les figues tallades per la meitat 2 o 3 mins. (sí, ja ho sé, les de la foto han perdut el color perquè han bullit una mica massa; és la novatada). Retireu del foc i deixeu-ho refredar junt.
Poseu el conill en una safata de forn amb sal, pebre, herbes aromàtiques (alerta amb les al·lucinògenes, utilitzeu-les amb mesura), un dauet de llard i un bon raig d'oli, i enforneu a 200º, 15 o 20 mins.
Mentrestant, dissoleu una cullerada de mel en un got de vi ranci.
Traieu el conill del forn, mulleu-lo amb el vi i enforneu-lo de nou. De tant en tant gireu els talls i xopeu-los amb el suc. Deu minuts abans d'acabar-se de fer, poseu-hi les figues.
Evidentment, l'arròs de l'acompanyament és opcional.
Fàcil, fàcil i bo, bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada