Encara no hem paït els tiberis de les últimes festes que l'amiga Lídia m'obsequia amb unes mostres de melmelada d'oli d'oliva que fan a la família (una de dolça i una de picant) i, ves què hem de fer? no podem pas esperar que es faci malbé... va ser tenir-ho a les mans i començar a rumiar què podia fer-ne i, a falta d'imaginació, sempre es poden versionar els clàssics.
Amb la dolça, un híbrid entre aquella coca amb llangonissa de tota la vida i un pa amb tomàquet
Amb la melmelada picant, una tapeta de pop a la gallega
Sobre una rodella de patata hi posem una culleradeta de melmelada, un tall de pop, escates de sal grossa i un pessic de pimentón de la Vera.
I vet aquí la protagonista dels plats (pitgeu la foto per saber-ne més).
Hola Trebor Agbu.
ResponEliminaGràcies pel comentari sobre les melmelades Or Vell.
L'he penjat al facebook Or Vell
https://www.facebook.com/orvell.cat
T.Puig