diumenge, 11 de gener del 2015

Una de melmelada d'oli d'oliva

Encara no hem paït els tiberis de les últimes festes que l'amiga Lídia m'obsequia amb unes mostres de melmelada d'oli d'oliva que fan a la família (una de dolça i una de picant) i, ves què hem de fer? no podem pas esperar que es faci malbé... va ser tenir-ho a les mans i començar a rumiar què podia fer-ne i, a falta d'imaginació, sempre es poden versionar els clàssics.

Amb la dolça, un híbrid entre aquella coca amb llangonissa de tota la vida i un pa amb tomàquet



Sobre una barqueta de coca de forner torradeta i encara tèbia, hi posem la polpa d'un tomàquet escalivat, un fil de melmelada d'oli i llangonissa.

Amb la melmelada picant, una tapeta de pop a la gallega



Sobre una rodella de patata hi posem una culleradeta de melmelada, un tall de pop, escates de sal grossa i un pessic de pimentón de la Vera.

I vet aquí la protagonista dels plats (pitgeu la foto per saber-ne més).



1 comentari:

  1. Hola Trebor Agbu.
    Gràcies pel comentari sobre les melmelades Or Vell.
    L'he penjat al facebook Or Vell
    https://www.facebook.com/orvell.cat
    T.Puig

    ResponElimina