diumenge, 6 de juliol del 2014

Fetge fresc a la planxa amb compota de poma, reducció de ranci de Tarragona i cruixent de caramel

Avui una mica de fetge d'ànec fresc. 






Fet a la planxa, amb compota de poma, una reducció de vi ranci de Tarragona i un cruixent de caramel... no queda gaire res per dir...

Per regar-ho, diu la norma que s'ha de buscar un vi dolç però jo me l'he jugada amb un cava, que el pots fer lligar amb tot. L'escollit ha sigut un Rabetllat i Vidal, Reserva de la finca 2007, un extra brut gran reserva. 







L'acidesa i el carbònic, amansit pels 48 mesos de pupitre, desgreixen la boca; les notes de torrats que li ha conferit la criança empasten amb el cremadet de la planxa. Vaja, no sé què en dirien els entesos però a mi m'ha semblat una bona combinació. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada