diumenge, 30 de març del 2014

Del pisum sativum

Aprofitant que ja tenim aquí els primers pèsols de la temporada (i que amb un dia tan rúfol com avui, passar-te el matí a casa desgranant-los és un bon entreteniment) m'he proposat fer-ne d'estofats amb sípia  i escarxofes (tot i que en la recepta original, la protagonista és la sípia...). 

El resultat ha estat un plat suculent, per sucar-hi pa... molt pa!




I bé ho havíem de regar una mica, no? Doncs avui tocava tastar una recomanació de l'amic Leandro: El Xitxarel·lo (pilleu el joc de paraules?), un vi que, segons el seu lema (i quan el tasteu li donareu la raó), és "insultantment deliciós", i és que els elaboradors han aprofitat el nom i l'ampolla per fer apologia dels insults catalans. Un consell: no deixeu l'ampolla a la vista del vostre fill si no us voleu veure amb el compromís d'explicar-li què és un pendó o un desvirga gallines...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada